توسعه ی حمل و نقل جاده ای در گرو نوسازی ناوگان

به گزارش روابط عمومی شرکت حمل و نقل جاده ای فجر جهاد، احمد غلامحسین سرپرست شرکت حمل و نقل جاده ای فجر جهاد، روز یکشنبه ۲۵ شهریور سالجاری، در گفتگو با مدیر روابط شرکت اظهار داشت: حمل ‌و نقل جاده ای از مهم ترین زیرساخت ‌های اصلی توسعه در هر کشوری است و بخش مهمی از درآمد های اقتصادی مربوط به آن می باشد، بر این اساس دلیل توسعه ی زیرساخت ‌های حمل ‌و نقل برای افزایش منابع درآمدی شرکت ها اولویت دارد. مهم‌ترین مؤلفه ی توسعه برای حمل و نقل، جذب سرمایه بوده و متاسفانه همیشه یکی از دلایل عدم توسعه ی زیرساخت‌ های حمل ‌و نقل کمبود سرمایه در این بخش است.

وی افزود: اصلی ترین نشانه ی کاهش سرمایه‌گذاری در بخش حمل‌ و نقل جاده ای فرسودگی ناوگان می باشد. فرسودگی ناوگان در تمام بخش‌های حمل و نقلی کشور دیده می‌شود اما اصلی ترین اثر فرسودگی ناوگان، بر حمل ‌و نقل جاده ای است.

غلامحسین ادامه داد: متاسفانه مشکل روز بخش حمل ‌و نقل جاده ای افزایش قیمت لوازم یدکی، لاستیک، روغن و همینطور عرضه لوازم یدکی و روغن ‌های غیراستاندارد می باشد.

سرپرست شرکت حمل و نقل جاده ای فجر جهاد بیان داشت: با توجه به تعاریف بالاو بحث تحریم واردات قطعات و ناوگان، شرکت های حمل و نقلی برای جذب سرمایه و تکمیل زیرساخت‌ های خود نیاز به سرمایه‌گذاری دارند و این سرمایه را باید در داخل و هم از طریق هم افزایی با سایر شرکت های زیر مجموعه ی حمل و نقلی تأمین کنند.

وی در ادامه اشاره کرد: با عنایت به اینکه عمده‌ ترین جا به‌ جایی در کشور ما از طریق حمل ‌و نقل جاده ای است، بیشترین مشکلات حمل ‌و نقل هم مربوط به این بخش می باشد. در این میان بهترین تصمیم در بخش حمل و نقل جاده ای انتقال محور کار از راننده-مالکی به شرکت-مالکی است که الحمدالله این شرکت بر همین اساس می باشد.

احمد غلامحسین در پایان گفتگو اظهار داشت: استفاده از تسهیلات صندوق نوسازی می‌تواند مشکلات ریالی توسعه ی بخش حمل ‌و نقل را تا حدودی مرتفع کند و امید آن را داریم دولت جدید بتواند موانع موجود در این راستا را مرتفع سازد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اتوماسیون
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x